Over Van Daal Leenders Makelaars

Dé energieke makelaar voor taxaties, aankoop, verkoop en verhuur van uw woning.

over van daal leenders makelaars delft

Welkom,

Van Daal Leenders Makelaars is een jong en modern makelaarskantoor. Wij zetten ons dagelijks in met meer dan 100% inzet voor onze cliënten. Op die manier kunnen wij het hoogst haalbare voor hen verwezenlijken; het gedroomde huis aankopen, de hoogste opbrengst bij verkoop realiseren, uiteraard in combinatie met een uitstekende service en dienstverlening.

Bent u op zoek naar een makelaar? Iemand die u met raad en daad bij staat en de deskundigheid en betrouwbaarheid bezit die u kunt gebruiken en wenst? Graag zijn wij u van dienst. Wij hanteren een eigentijdse en persoonlijke aanpak.

Doordat wij aangesloten zijn bij de NVM wordt onze deskundigheid voortdurend getoetst en geactualiseerd, zodat u bent verzekerd van een deskundig en betrouwbaar advies.

Van Daal Leenders Makelaars is ontstaan uit en met medewerking van Van Daal makelaardij te Delft.

Van Daal Leenders Makelaars opereert in de regio Haaglanden. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij uw partner bij uitstek voor het kopen of verkopen van uw huis!

Ik hoop u snel te ontmoeten,
Max Leenders

Neem contact op

Max Leenders

Max Leenders

NVM Register Makelaar - Taxateur RMT

Jan Versteegh

Jan Versteegh

Kandidaat Makelaar (KRMT)

Jan-Paul van Daal

Jan-Paul van Daal

NVM Register Makelaar - Taxateur RMT

Roan Ketelaar

Roan Ketelaar

Commercieel medewerker

Maaike de Boer

Maaike de Boer

Commercieel medewerker

Nicolette van Daal - Buurman

Nicolette van Daal - Buurman

Financiële administratie & organisatie

NVM

Van Daal Leenders Makelaars heeft kennis van zaken. Van Daal Leenders Makelaars heeft beëdigde makelaars en zij zijn net als de onderneming lid van de NVM. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) ervoor dat wij jaarlijks onze vakkennis bijspijkeren. Zo blijven wij op hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. En bent u verzekerd van deskundig en betrouwbaar advies.

NWWI

NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Bij het NWWI worden de rapporten van Van Daal Leenders Makelaars gevalideerd door goed opgeleide en ervaren validatie-medewerkers. Van Daal Leenders Makelaars heeft taxateurs die hun vak verstaan. Deze professionals leveren in samenwerking met het NWWI een gevalideerd rapport waar geldverstrekker en consument op kunnen bouwen.

Aankoopbrigade

Van Daal Leenders Makelaars is aangesloten bij de Aankoopbrigade, een zorgvuldig geselecteerd landelijk netwerk van NVM Aankoopspecialisten. Met een No cure No Pay service garantie staan de aangesloten makelaars altijd paraat om u te begeleiden naar uw droomhuis en garanderen zij een optimale service.

NRVT

Vastgoedwaarderingen moeten objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs. Deze taxateurs handelen op basis van erkende regels en richtlijnen. In het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs vindt u deze gekwalificeerde taxateurs: Register-Taxateurs. De NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
+
woning waarde weken Bekijk actie
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?