De aankoop van een woning

Kopen zonder zorgen. Laat u professioneel begeleiden.

Contact opnemen

visual aankoop

Het aankopen van een woning is een proces dat u een paar keer of misschien zelfs maar een keer in uw leven aangaat. Het is ook een belangrijk proces, u gaat over tot een grote transactie, u gaat voor uw droomwoning.

Hier komen veel zaken bij kijken, zelfs zaken waar u in eerste instantie niet aan heeft gedacht. Wij hebben als NVM aankoopmakelaar de ervaring en expertise om u optimaal te begeleiden bij de aankoop van uw gedroomde woning.

Heeft u een woning gevonden en bent geïnteresseerd dan raden wij u aan om bij de tweede bezichtiging een NVM aankoopmakelaar mee te nemen. Wij staan als NVM aankoopmakelaar graag voor u klaar om u hierin te begeleiden.

Wat kunt u zoal van ons verwachten; wij wijzen u op eventuele min- maar ook pluspunten van het huis, beoordelen de vraagprijs, wij checken de belangrijkste gegevens en bestemmingsplannen. Daarna gaan wij voor u onderhandelen voor de beste prijs. En uiteraard begeleiden wij het traject naar de notaris tot en met het moment dat u de sleutel in handen heeft.

Wij hebben goede kennis van de lokale markt en geven u tijdens het aankoopproces deskundig advies en een optimale service.

Met onze aankoopservice bent u ervan verzekerd dat u een goede aankoop hebt gedaan.

En dit allemaal tegen een aantrekkelijk vast tarief.

60

Woningen aangekocht in Rijswijk en omgeving

6

Dagen per week open

Het aankooptraject.

Bezichtigen

Wij gaan altijd samen met u de door u gekozen woningen bezichtigen. Tijdens deze bezichtiging wordt het huis kritisch doorlopen. Alle aspecten komen aan de orde en na afloop worden het huis en de bevindingen met u besproken.

Koopovereenkomst

U krijgt van ons een uitgebreide persoonlijke toelichting op de opgestelde koopovereenkomst. Er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Zodra de akte geheel duidelijk en helder is gaan we over tot het zetten van de handtekening.

Onderhandelen

Indien u het huis besluit te gaan aankopen bespreken wij met u de beste onderhandelingsstrategie, de gewenste oplevering en de op te nemen (ontbindende) voorwaarden, zoals een financiering en/of bouwkundige keuring.

Notaris

De notaris verzorgt de juridische afwikkeling en het transport. Voordat u naar de notaris gaat, inspecteren wij met u de woning om te zien of deze conform de afspraken opgeleverd wordt en noteren we de meterstanden. U bent klaar voor de sleuteloverdracht en kunt gaan genieten van uw nieuwe woning.

Aankoopkeuring

Als u een woning koopt wilt u ook zeker weten dat u een goede koop doet. Wat als er verborgen gebreken aanwezig zijn of andere zaken waar u geen rekening mee hebt gehouden? Om deze zorg uit handen te geven kunt u middels een aankoopkeuring met een gerust hart tot de aankoop overgaan. Tijdens een aankoopkeuring worden alle aspecten van de woning bekeken en beoordeelt, bijvoorbeeld of de materialen in de woning van goede kwaliteit zijn of dat er sprake is van achterstallig onderhoud en wat zijn de kosten om dit te herstellen? Allemaal vragen die overzichtelijk in een rapport worden vastgelegd. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Wij kunnen namens u opdracht geven voor een aankoopkeuring.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
telefoon

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur bereiken op

070 204 22 88

+
woning waarde weken Bekijk actie
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?