Nieuwbouw- en projectadvies

Hoogwaardig advies en planning voor elk project

visual

Ook voor nieuwbouwprojecten kunt u bij Van Daal Leenders Makelaars terecht. Wij hebben ervaring met de verkoop van nieuwbouwprojecten. Wij kunnen u adviseren bij uw nieuwbouwplannen of project dat in de toekomst in de verkoop komt. Zowel nieuwbouw als vernieuwbouw, huur en koop.

Als geen ander weten we dat het van het grootste belang is dat een project zo optimaal mogelijk in de markt wordt gezet en dat begint al in de ontwerp- en planfase. Dat is ook het moment waarop wij eigenlijk het liefst al ingeschakeld worden. Wij weten wat er speelt, waar de vraag ligt én de kansen. We weten wat de doelgroep beweegt en waar de behoeftes liggen aan de vraagzijde. Met groot enthousiasme voor deze specifieke tak van sport, geven wij mondelinge en schriftelijke adviezen en begeleiden we processen vanaf het begin tot een succesvol einde. Wij zijn sterk in het meedenken over marketing en optimale ‘branding’ van een project. Administratief zijn wij goed onderlegd; we zijn gewend met verschillende databases te werken.

U kunt als ontwikkelaar bij ons terecht voor verkoopadvies, maar ook particuliere kopers adviseren wij graag bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning.

Nieuwbouwcoach

Het kopen van een nieuwbouwhuis werkt anders dan het kopen van een bestaand huis. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met meer- en minderwerk, met bouwtermijnen, bouwrente en een bouwdepot. Graag adviseren wij u over de aankoop van een nieuw te bouwen huis en leggen wij u uit wat er allemaal komt kijken bij nieuwbouw.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over nieuwbouw en voorzien u graag van projectadvies. Bel of mail voor een afspraak, info@vandaalleenders.nl


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
+

Huis verkopen?

Weet waar je aan toe bent

Doe de verkooptest!