Taxatie van een woning

De waarde van uw woning correct gevalideerd door een professional.

Direct NWWI-taxatie aanvragen

visual Taxaties

Taxeren van woningen is een secure aangelegenheid. Alleen registermakelaars en - taxateurs mogen officiële taxaties verrichten. Max Leenders is als beëdigd makelaar, registermakelaar en taxateur (RMT) en lid van de NVM uw partner als het gaat om een correcte taxatie.

Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek bij u thuis maken wij een offerte met daarin een prijsopgave en plan van aanpak. Wij bespreken met u de te volgen verkoopstrategie, de te verwachten verkooptijd en voeren een waardebepaling uit van uw woning. In overleg met u als opdrachtgever wordt de vraagprijs vastgesteld.

     

Ons kantoor is aangesloten bij het NWWI. Het NWWI keurt de taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs. Zij zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

Wij leveren heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen zijn aangesloten.

Wanneer is een taxatie nodig?

Een taxatie kan nodig zijn bij het aangaan van een hypotheek, het wijzigen van uw hypotheek of ingeval er een andere reden is voor het bepalen van de waarde van uw woning, bijvoorbeeld bij een echtscheiding, verzekeringen, nalatenschap of voor fiscale doeleinden.

Voor al deze taxaties kunt u terecht bij Van Daal Leenders Makelaars.

Hierbij komen diverse aspecten aan de orde zoals onder meer:

 • De bouwkundige staat en onderhoud
 • Inhoud en oppervlakte
 • Functionele indeling
 • Constructie en gebruikte materialen en de kwaliteit ervan
 • Ligging en omgeving
 • Bestemmingsplan
 • Milieuverordeningen en bodemgesteldheid
 • Mate van isolatie en energiezuinigheid
 • Duurzaamheidsaspecten
 • Verplichtingen en rechten, erfdienstbaarheden
 • Publiekrechtelijke beperkingen

Vanzelfsprekend ontvangt u het taxatierapport op tijd en conform afspraak. Ons taxatierapport wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen in Nederland.

Indien er geen officieel en uitgebreid taxatierapport nodig is dan kunnen wij ook een eenvoudigere, goedkopere waardeverklaring verzorgen.

Meer weten, of heeft u een vraag voor onze taxateur?

Vul onderstaand contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op om uw vraag te beantwoorden of een afspraak in te plannen.
U kunt natuurlijk ook bellen of mailen.

 


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
+

Spoedtaxatie nodig?

Binnen 48 uur mogelijk

Taxatie aanvragen