Diensten

Verkoop

Overweegt u om uw woning te verkopen? Dan stellen wij graag onze dienstverlening aan u ter beschikking. Samen gaan we een plan opstellen om uw woning snel en voor de beste prijs te verkopen.

Lees meer

Aankoop

Uw droomhuis vinden is een leuke opgave. Daar komen echter ook een behoorlijk aantal belangrijke zaken bij kijken. In welke buurt wil ik wonen, aan welke eisen moet mijn nieuwe woning voldoen, heeft de woning gebreken?

Lees meer

Taxaties

Er zijn verschillende redenen om uw huis te laten taxeren. Bijvoorbeeld wanneer u een hypotheek moet afsluiten voor de aankoop van uw woning, de bank verlangt dan een juiste waardebepaling van uw woning.

Lees meer

Zoekopdracht

Meld u aan voor onze zoekservice. Vermeld uw woonwensen en wij mailen u de woningen die aan uw zoekwensen voldoen. Zo blijft u altijd op de hoogte…

Lees meer

Verhuren

Wij verzorgen tijdelijke en/of permanente verhuur van woningen in Haaglanden. Ons kantoor heeft regelmatig contact met potentiële huurders die bij ons informeren naar woningen.

Lees meer

Hypotheekadvies

Van Daal Leenders Makelaars is een makelaarskantoor, wij zijn aangesloten bij de NVM en gespecialiseerd in aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van onroerend goed.

Lees meer

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouwprojecten kunt u bij Van Daal Leenders Makelaars terecht. Wij hebben ervaring met de verkoop van nieuwbouwprojecten.

Lees meer

+

Spoedtaxatie nodig?

Binnen 48 uur mogelijk

Taxatie aanvragen